Perfectly Designed

PAKKETTEN EN TARIEVEN

Perfectly Designed Logo

PERFECTLY DESIGNED LOGO

Vanaf € 395,-
Duur: 2-3 weken

Het Perfectly Designed Logo is perfect voor startende en / of kleine ondernemers die op zoek zijn naar puur en alleen een logo ontwerp. Dit pakket helpt je om een basis van je onderneming te creëren door middel van een uniek en professioneel logo. 

INCLUSIEF:

Perfectly Branded

PERFECTLY BRANDED

Vanaf € 895,-
Duur: 3-4 weken

Het Perfectly Branded pakket is perfect voor startende ondernemers. Als startende ondernemer ben je namelijk vaak nog zoekende op welke manier je jouw merk wilt laten overkomen. De uitstraling is hierbij enorm belangrijk en moet overeenkomen met jouw visie en kernwaarden.

Ben jij al een tijdje bezig met je eigen onderneming maar ben je niet tevreden over de manier waarop jouw merk tot uiting komt? Dit pakket is ook perfect voor ondernemers die op zoek zijn naar een rebranding van hun bedrijf.

INCLUSIEF:

Perfectly Designed Web

PERFECTLY DESIGNED WEB

Vanaf € 1.145,-
Duur: 6 - 8 weken

Het Perfectly Designed Web is perfect voor startende en / of kleine ondernemers die op zoek zijn naar een betere online vindbaarheid door middel van een op maat ontworpen website. Dit pakket helpt je om je online vindbaarheid te vergroten door middel van een professioneel en uniek, op maat ontworpen website.

INCLUSIEF:

EXTRA OPTIES

DRUKWERK ONTWERP

In overleg

ILLUSTRATIES EN ICONEN

In overleg

SOCIAL MEDIA PAKKET

Vanaf € 299,-

Winkelwagen