Perfectly Designed

BOEKINGEN OPEN VOOR Q1

Een showcase van enkele recente projecten

The Hairlabb

Branding, web design & fotografie

The Hairlabb is een moderne en exclusieve haarsalon, gespecialiseerd in kleuren, folies en herenkapsels.

Samen hebben we een uniek concept gecreëerd waarbij exclusieve haarverzorging in een moderne en huiselijke omgeving centraal staan. 

Brow Technique

Branding, web design & fotografie

Brow Technique is een gespecialiseerde brow studio met oog voor de kleinste details. Of het nu gaat om microblading, henna of het verven van je wenkbrauwen, bij Brow Technique streven ze naar precisiewerk en wordt er uitgebreid en aandachtig de tijd genomen voor het beste resultaat.

Samen hebben we gekeken voor een exclusieve uitstraling, dat helemaal match met de visie van Brow Technique. 

Charles Hairsalon

Web design & fotografie

Charles Hairsalon laat jouw ware schoonheid weer stralen. De salon is gespecialiseerd in exclusieve knip, kleur en style beurten.

Charles is de afgelopen jaren enorm gegroeid en was uit zijn branding gegroeid. Vandaar dat we voor een exclusievere look & feel hebben gekozen, die geheel doorgevoerd is op de website.

Puur 5 Huidinstituut

Branding & web design

Puur 5 Huidinstituut helpt jou om jouw huid weer in balans te krijgen. Met hun doeltreffende en holistische aanpak, zorgen ze voor blijvende huidverbetering. 

Samen met Puur 5 Huidinstituut zijn we aan de slag gegaan met een rebranding, waarbij de holistische en doeltreffende werkwijze centraal staan.

Maxime The Skin Institute

Branding & web design

Bij Maxime The Skin Institute staat centraal dat je op een minimalistische en natuurlijke wijze weer stralend het huidinstituut verlaat. Maxime The Skin Institute brengt jou weer helemaal terug naar je innerlijke zelf door middel van huidverbetering in combinatie met een ontspannende en persoonlijke touch.

Samen met Maxime hebben we gekeken naar een rebranding dat helemaal past bij de vernieuwde visie + werkwijze.

Scroll naar boven